mail

RECOLLIDA DE RESIDUS ESPECIALS MUNICIPAL

foto deixalleria mobilEls residus especials són residus perillosos que, per la seva composició, quan són mal gestionats afecten el medi ambient i poden dificultar la gestió de les instal·lacions com l’abocador (piles, bateries, fluorescents, pintures, olis...) o residus valoritzables que es poden reciclar degudament (petits electrodomèstics, cables elèctrics, roba...). Aquests residus són molt diversos i es produeixen en petites quantitats en l´àmbit domèstic, la qual cosa fa que el seu transport i gestió siguin costosos.

Aquestes dues raons impulsen la posada en marxa un sistema de recollida en xarxa d’aquest tipus de residus a la comarca de manera que permeti una recollida selectiva propera a la població per facilitar-ne la recollida en origen, i sigui més eficient a nivell de despeses de gestió per als municipis que disposin del servei.

Així doncs, des del Consell Comarcal de l´Alt Empordà facilitem el servei de recollida, gestió i posterior tractament a plantes autoritzades dels següents residus recollits selectivament als municipis.

Servei de recollida de residus especials

Servei de recollida de piles

Servei de recollida de residus de fibrociment

els residus, un repte de tots